Készülődés

Nézzük, mi volt az interjú után. Igyekeztünk összeszedni minél több olyan embert facebookon, aki eljutott az interjúig. Hát nem jártunk túl nagy sikerrel egyébként, mivel 14-en voltunk, de csak 7-en tartjuk a kapcsolatot azóta is, és segítjük egymást a készülődésben (6-an megyünk végül).

Arra hamar rájöttünk, hogy nagyon türelmesnek kell lenni felvételi eljárás alatt. Az interjú után kaptunk egy hetet, hogy az összes hiányzó dokumentumot pótoljuk e-mailben. Majd vártunk arra, hogy a státuszunk “Interview completedre” váltson, azaz, megkaptak minden anyagot Dubaiban, és elkezdik feldolgozni. Ez egy héttel a nyílt nap után meg is történt. A következő hetekben folytatódott a várakozás, és sorban kapták meg a lányok a “Joining formalities in progress” státuszt, azaz a felvételi eljárások folyamatban című rész következett. Én itt lemaradtam sajnos, mert tőlem kértek be új teljes alakos kosztümben lévő fényképet, mert hogy nem egyenes az egyik térdem a képen, fel is hívtak érte Dubaiból. 😀 Na de Zoé segítségével a 35 fokban a múzeum kertben kosztümben sikerült abszolválni ezt a feladatot is! 😀

formal photo
Formal photo

Közben a többiek megkapták a “Golden Callt”, ami azt jelenti, hogy felhívnak, és gratulálnak, hogy sikerült, és megkérdezik, hogy mikor tudsz menni. Nekem erre tovább kellett várni, jó egy-másfél héttel le voltam maradva a többiektől a hajlított térdem miatt. 😀 De végül, amikor utaztunk le a Balaton Soundra (dolgozni), végre felsikíthattam a kocsiban – mindenki örömére – , hogy megvan az a státusz, ami azt jelenti, hogy felvettek (Joining formalities in progress). Végül ezután vasárnap hívtak fel, hogy mikor tudnék menni, és megkaptam a szeptember 11-ei indulást, ami azért szuper, mert 6-unk közül 4-en aznap megyünk együtt 🙂 (ketten pedig szept. 4-én).

De a “Golden Call” után is még jött a várakozás, mert fel kellett tölteni a honlapodra 1-2 doksit, és onnan jön majd a Final Approval, amikor már felmondhatsz, mert tutibizti mész. Ez az e-mail hétfőn érkezett meg. 🙂 😉 😀 (Rögtön bele is vágtam a blog írásba!)

Tulajdonképp januárban kezdtem kutakodni, júniusban jutottam el felvételire és szeptember közepén utazom. Türelem kell hozzá 🙂 Most itt tartunk, vége a várakozásnak, pörögni kell, hogy mindennek a végére érjek 🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s